Üveg korlát beépítési lehetőségek, módok

Az üvegkorlát tervezésénél a statika  és az ön pénztárcája szab csak határokat.  Szeretnénk kiemelni elsősorban, hogy munkánk minőségére fektetjük a legnagyobb hangsúlyt.

Budapesten és pestmegyében díjmentes helyszín felmérést biztosítunk függetlenül attól, hogy minket vagy mást választ majd a kivitelezésre.

Pontmegfogásos üvegkorlát készítés

Egy rendkívül dekoratív, modern megjelenésű üvegkorlát oszlopok és kapaszkodó nélkül készül, a födém vagy a lépcső oldalfelületére csatlakoznak a pontmegfogó szerelvények. Az üveg éleinél nincs fém tartószerkezet, az üvegelemek pontszerűen kerülnek rögzítésre, a rajtuk lévő furatokon keresztül. Ez a típusú üvegkorlát ragasztott edzett biztonsági üvegből készül alap esetben.

Profilba rögzített üvegkorlát készítés

Ez egy igen közkedvelt típus, exkluzív megjelenése, és a kedvező (üvegkorlát ára - költsége miatt. A tartószerkezet rögzíthető a födémbe süllyesztve vagy akár a födém oldalára, profilba a padlón. Ezt az üvegkorlátot ragasztott, edzett üvegből építjük de kérésre akár egyedi fóliás, printelt üvegből, festett üvegből, nyomtatott üvegből, egyedi dekorációval ellátva vagy akár egy választott színből szín árnyalatból. A kapaszkodó az üvegkorlát tetejére kérés esetén ráépíthető.

Üvegkorlát oszlopokkal vagy keretbe szerelve.

Ez egy klasszikus kivitelezés, melynél mind az üvegtartó szerkezetek, mind az oszlopok láthatóak. Dekoratív rozsdamentes szerelvényekkel igen látványos ez az üvegkorlát, amelyben kizárólag biztonsági üveget alkalmazunk. kérésre bármilyen üvegtípussal szereljük. Az üvegkorlát árát a korlát üveg fajtája, illetve a szerelvények mennyisége határozzák meg Az üvegkorlát, hogy biztonságosan elbírja a terheléseket ezért statikailag méretezni kell. Az üvegkorlát éleit lecsiszoljuk.

A rejtett rögzítésű üvegkorlát lélegzet elállító látszatot kelt, mintha a semmiben lebegne az üveg korlát. Napjaink egyik legdivatosabb üvegkorlát-típusa, hiszen különleges megjelenést biztosít, de ha kell, akkor teljesen észrevétlen marad. Ez a korlát típus ideális kimondottan kis helyekre, például galériás lakásokba, vagy ahol direkt fényes terekre van szükség, p kiállító helyek, kávézók, teraszok esetében.