Adatkezelési tájékoztató

Az MBÜVEGES TEAM Kft tájékoztatja a www.mbuveges.hu oldalra látogatókat az általa kezelt személyes adatokról, a személyes adatok kezelésével kapcsolatos gyakorlatáról, a személyes adatok védelme érdekében tett szervezési és technikai intézkedéseiről, valamint az érintettek jogairól.

1. A kezelt adatok köre

  • név
  • helység
  • e-mail cím
  • telefonszám
  • kereset szolgáltatás

Az adatkezelés célja

Az MB ÜVEGES TEAM Kft. szolgáltatásainak, projektjeinek az ügyfelekkel való megismertetése hírlevél küldésével illetve ajánlat megküldésével.

Az adatkezelés időtartama

Az adatkezelés az ajánlatkérés elküldésének napján kezdődik és a ajánlatkérésig vagy a ajánlat értesítéshez való hozzájárulás visszavonásáig, de legfeljebb az adat közlésétől számított 3 évig tart.

Az érintettek jogai

A honlapon adatot közlő látogató bármikor jogosult tájékoztatást kérni a MB ÜVEGES Kft. által kezelt, rá vonatkozó személyes adatokról, továbbá bármikor kérheti azok helyesbítését, módosítását, megváltoztatását, törlését. Az elektronikus leveleket, egyéb hirdetéseket a MB ÜVEGES az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. - illetve Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címről küldi ki. Ügyfeleink a hírlevelek, ajánlatok alján található leiratkozás linkre kattintva jogosultak megtiltani további hírlevelek, ajánlatok küldését. Felhívjuk ügyfeleink figyelmét arra, amennyiben ügyfelünk meg kívánja tiltani a további email hírlevelek küldését, úgy az összes, általa megadott email cím vonatkozásában szükséges a leiratkozást megtennie.

Az MB ÜVEGES Kft. a kérelem benyújtásától számított lehető legrövidebb idő alatt, legfeljebb azonban 15 napon belül eleget tesz a kérelemben foglaltaknak.

Jogorvoslat

A látogató az adatainak kezelésével kapcsolatos sérelem esetén beadvánnyal fordulhat a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz, vagy pert indíthat a lakóhelye (tartózkodási helye) szerint illetékes törvényszéken.

Név: Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság
Székhely: 1024 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C.
Honlap: www.naih.hu
Telefon: +36 (1) 391-1400
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Működési területünk:

Budakeszi, Budaörs, Budapest, Budajenő, Biatorbágy, Budakalász, Cegléd, Diósd, Dunakeszi, Dunaharaszti, Kecskemét, Etyek, Érd, Gödöllő, Gyál, Gyömrő, Herceghalom, Kerepestarca, Kerepes, Mány, Monor, Mogyoród, Nagykovácsi, Páty, Perbál, Remeteszőlős, Sóskút, Szolnok, Százhalombatta, Szentendre, Szigetszentmiklós, Szár, Tata, Tatabánya, Tárnok, Telki, Törökbálint, Vác, Vecsés, Veresegyház, Zsámbék

Ha nem találja itt az ön települését kérem hivjon minket.