Ragasztott (laminált, biztonsági üveg)

A ragasztott biztonsági fólia az egyik legbiztonságosabb biztonsági üvegtípus. Manapság már előírásként csak laminált üveg azaz bizonysági ragasztatott üveget lehet használni. Különbözö típusú ragasztott biztonsági üvegek vannak.

Felhasználható üvegtípusok az edzett (ESG), az előfeszített (TVG) üvegek illetve ezek ragasztott üveg (VSG) kombinációja, mely kettő vagy több üvegréteg polivinilbutil fóliával történő összeragasztása során jön létre.

  • Egyik nagy előnye hogy sérüléskor az üveglap bár elpattan, törik de az üvegszilánkok a helyükön maradnak, nem esnek ki, így nem okoz sérülést sem.

Több variáció létezik a laminált üveg esetében, számos vastagságba és fólia színben. van számos gyári fólia szint  (átlátszó, matt, bronz, stb). A ragasztott üveg vastagságát, és súlyát az üveglapok méretei határozzák meg. Van 3+3, 4+4, 5+5, 6+6, stb.

Működési területünk:

Budakeszi, Budaörs, Budapest, Budajenő, Biatorbágy, Budakalász, Cegléd, Diósd, Dunakeszi, Dunaharaszti, Kecskemét, Etyek, Érd, Gödöllő, Gyál, Gyömrő, Herceghalom, Kerepestarca, Kerepes, Mány, Monor, Mogyoród, Nagykovácsi, Páty, Perbál, Remeteszőlős, Sóskút, Szolnok, Százhalombatta, Szentendre, Szigetszentmiklós, Szár, Tata, Tatabánya, Tárnok, Telki, Törökbálint, Vác, Vecsés, Veresegyház, Zsámbék

Ha nem találja itt az ön települését kérem hivjon minket.