Üvegkorlát készítés, gyártás

Szeretnénk kiemelni elsősorban, hogy munkánk minőségére fektetjük a legnagyobb hangsúlyt. Minden üvegkorlátot úgy tervezünk meg és kivitelezünk, mintha saját magunknak készítenénk el.

Egyedi üveg korlát készítés gyártás garanciával rövid határidővel.  Az üveg korlát készítéshez laminált üveget használunk. A két üveg közözött-i laminátum VSG (ragasztó fólia) lesz biztonságos az üvegkorlát. Nem lehet átszakítani így üvegtörés esetén az üvegkorlát üvege a helyén marad. Kérésére akár dekor üveggel is elkészítjük üvegkorlátját.

Pontmegfogásos üvegkorlát, Profilba rögzített üvegkorlát, Üvegkorlát oszlopokkal szerelve, vagy keretbe építve nem gond...

Budapesten és pestmegyében díjmentes helyszín felmérést biztosítunk függetlenül attól, hogy minket vagy mást választ majd a kivitelezésre.

Pontmegfogásos üvegkorlát készítés

Egy rendkívül dekoratív, modern megjelenésű üvegkorlát oszlopok és kapaszkodó nélkül készül, a födém vagy a lépcső oldalfelületére csatlakoznak a pontmegfogó szerelvények. Az üveg éleinél nincs fém tartószerkezet, az üvegelemek pontszerűen kerülnek rögzítésre, a rajtuk lévő furatokon keresztül. Ez a típusú üvegkorlát ragasztott edzett biztonsági üvegből készül alap esetben.

Profilba rögzített üvegkorlát készítés

Ez egy igen közkedvelt típus, exkluzív megjelenése, és a kedvező (üvegkorlát ára - költsége miatt. A tartószerkezet rögzíthető a födémbe süllyesztve vagy akár a födém oldalára, profilba a padlón. Ezt az üvegkorlátot ragasztott, edzett üvegből építjük de kérésre akár egyedi fóliás, printelt üvegből, festett üvegből, nyomtatott üvegből, egyedi dekorációval ellátva vagy akár egy választott színből szín árnyalatból. A kapaszkodó az üvegkorlát tetejére kérés esetén ráépíthető.

Üvegkorlát oszlopokkal vagy keretbe szerelve.

Ez egy klasszikus kivitelezés, melynél mind az üvegtartó szerkezetek, mind az oszlopok láthatóak. Dekoratív rozsdamentes szerelvényekkel igen látványos ez az üvegkorlát, amelyben kizárólag biztonsági üveget alkalmazunk. kérésre bármilyen üvegtípussal szereljük. Az üvegkorlát árát a korlát üveg fajtája, illetve a szerelvények mennyisége határozzák meg Az üvegkorlát, hogy biztonságosan elbírja a terheléseket ezért statikailag méretezni kell. Az üvegkorlát éleit lecsiszoljuk.

Tekintse meg (referenciáinkat) munkáinkat, nézze meg hogyan és milyen eszközökkel dolgozunk. Ha elnyerte tetszését szolgáltatásunk kérem vegye fel velünk a kapcsolatot.

Ingyenes árajánlatkérés üveges munkára Töltse ki árajánlatkérő űrlapunkat, ne bizza a véletlenre

Működési területünk:

Budakeszi, Budaörs, Budapest, Budajenő, Biatorbágy, Budakalász, Cegléd, Diósd, Dunakeszi, Dunaharaszti, Kecskemét, Etyek, Érd, Gödöllő, Gyál, Gyömrő, Herceghalom, Kerepestarca, Kerepes, Mány, Monor, Mogyoród, Nagykovácsi, Páty, Perbál, Remeteszőlős, Sóskút, Szolnok, Százhalombatta, Szentendre, Szigetszentmiklós, Szár, Tata, Tatabánya, Tárnok, Telki, Törökbálint, Vác, Vecsés, Veresegyház, Zsámbék

Ha nem találja itt az ön települését kérem hivjon minket.