Egyedi tükör szerelés, szerelési módok

A tükörfal építés, csak olyan fal felületre lehetséges ami vízszintes. A tükör lapok illesztésénél nem látszódhat vagy csak minimálisan látszódhat az illesztés. Az általunk használt tükrök nagyon jó minőségű foncsor réteggel vannak bevonva, ezért gyakorlatilag víz-és nedvességállóak.

A tükörfal készítése építése történhet több féle módon.

  • A Tükör lapokra ragaszthatjuk a falra, keretbe, csempére vagy akár fa lapokra (bútor ajtókra), majd így került rögzítésre a falon.

Falfelületre szilikonnal történő  ragasztás esetén a tükör lapot nem lehet roncsolás nélkül el távolítani.

 

Mindig kizárólag magas minőségű float tükröket alkalmazunk, melyek torzításmentesek és rendkívül tartósak. Az általunk beépített tükrök vastagsága 3-6 mm, ritkább esetben, antik tükrök készítésénél 8 mm.

Tükör ragasztási technológia: A tükröket csiszolt éllel helyezzük fel, többféle csiszolási technikával rendelkezünk. (úgynevezett C-profilos kantni, vagy kazetta csiszolással). Az élcsiszolást azért végezzük, hogy a tükrök ne világítsanak be, és ne legyenek sérülékenyek, illetve balesetveszélyesek. A csiszolás szélessége 5 millimétertől 45 milliméterig terjedhet, ezek gyakorlatilag keretet képeznek a tükör felületén.

 

A csiszolt felület szélességét nemcsak a megrendelő igényei határozzák meg, hanem a beépített tükör anyagvastagsága is. Felhelyezési technikánk olyan, hogy a későbbiekben 5 mm.-80 mm. átmérőig furatokat, és aljzatkivágást végezhetünk.

 

 

Bundik Sándor  +36 20 567 0958 / +36 20 313 7375

 

 

Bundik Sándor  +36 20 567 0958 / +36 20 313 7375

 

 

Bundik Sándor  +36 20 567 0958 / +36 20 313 7375

Működési területünk:

Budakeszi, Budaörs, Budapest, Budajenő, Biatorbágy, Budakalász, Cegléd, Diósd, Dunakeszi, Dunaharaszti, Kecskemét, Etyek, Érd, Gödöllő, Gyál, Gyömrő, Herceghalom, Kerepestarca, Kerepes, Mány, Monor, Mogyoród, Nagykovácsi, Páty, Perbál, Remeteszőlős, Sóskút, Szolnok, Százhalombatta, Szentendre, Szigetszentmiklós, Szár, Tata, Tatabánya, Tárnok, Telki, Törökbálint, Vác, Vecsés, Veresegyház, Zsámbék

Ha nem találja itt az ön települését kérem hivjon minket.